Ajanvaraus | Kirkonkranni p. 06 2410 2310 | Isokyrö p. 06 425 5740 | Lapua p. 06 2410 2310 tyoterveys@seinajoki.fi

Meille töihin

Kiinnostunut työterveyslääkärin tehtävästä?

Seinäjoen Työterveyden palveluksessa työskentelee useita työterveyslääkäreitä, joilla on alan vankka osaaminen. Meillä on tarvetta myös uusille lääkäreille, joko kokeneille tai työterveyslääkärin tehtävistä kiinnostuneille.

Jätä tietosi alla olevan lomakkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä.

Seinäjoen Työterveys toimii Tampereen yliopiston ohjauksessa erikoislääkäreiden koulutusyksikkönä. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia työterveyshuollon erikoislääkäriksi kouluttautumiseen yhdessä kokeneiden ammattilaistemme kanssa.

Seinäjoen Työterveys Oy hakee

Työterveyspsykologia 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan

Seinäjoen Työterveys Oy tuottaa laadukkaita työelämän kehitystä, henkilöstön hyvinvointia ja työkyvyn ylläpitoa tukevia työterveyshuoltopalveluita. Omistajia ovat alueen kunnat ja kuntayhtymät.

Haemme psykologitiimimme jäseneksi kolmatta työterveyspsykologia. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi katsotaan työterveyshuoltoon pätevöittävän koulutuksen suorittaminen ja työkokemus työterveyshuollosta (työterveyshuollon pätevöittävät opinnot on suoritettava viimeistään kahden vuoden kuluessa työsuhteen aloittamisesta).

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan, joka sisältää sekä yksilöiden että työyhteisöjen kanssa työskentelyä. Meillä työskentelet kannustavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä.

Arvostamme aktiivista ja aikaansaavaa työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua työskennellä työterveyspsykologian asiantuntijana osana moniammatillista tiimiä.

Palkkaus on AVAINTES:n mukainen. Tehtävässä on 6kk:n koeaika. Ota yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä.

Lisätietoja antaa 11.7.19 saakka johtava ylilääkäri Tarja Välimäki, tarja.valimaki@seinajoki.fi, p. 044-425 5356. Hakemukset pyydetään lähettämään 9.8.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: tarja.valimaki@seinajoki.fi

Hae töihin Seinäjoen Työterveyteen

Nimi:

Sähköposti

Valitse tehtävä

Liitä CV (max. 3 Mb)