Meille töihin

Kiinnostunut työterveyslääkärin tehtävästä?

Seinäjoen Työterveyden palveluksessa työskentelee useita työterveyslääkäreitä, joilla on alan vankka osaaminen. Meillä on tarvetta myös uusille lääkäreille, joko kokeneille tai työterveyslääkärin tehtävistä kiinnostuneille.

Jätä tietosi alla olevan lomakkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä.

Seinäjoen Työterveys toimii Tampereen yliopiston ohjauksessa erikoislääkäreiden koulutusyksikkönä. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia työterveyshuollon erikoislääkäriksi kouluttautumiseen yhdessä kokeneiden ammattilaistemme kanssa.

Tule TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIKSI Seinäjoelle vahvistamaan moniammatillista tiimiä ja toteuttamaan vaikuttavaa työterveyshuoltoa!

Haemme tehtävään työterveyshuollon erikoislääkäriä tai työterveyshuollon erikoistumisesta kiinnostunutta laillistettua lääkäriä 1.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Seinäjoen Työterveys Oy on julkisen sektorin työterveyshuoltoyhtiö, jonka päätehtävänä on tuottaa monipuolisia ja työkykyä tukevia laaja-alaisia työterveyshuoltopalveluita omistajilleen sekä kuntien lakisääteisiä palveluita muille yrityksille ja yrittäjille. Palvelujen piirissä on 16 000 työntekijää erilaisilta toimialoilta. Henkilövahvuuteen kuuluu 12 työterveyslääkäriä, työterveyshoitajia, työfysioterapeutteja, työpsykologeja sekä konsultoiva psykiatri. Työterveyshoitajat ovat kouluttautuneet työkykykoordinaattoreiksi ja työfysioterapeuttien työhön kuuluu myös suoravastaanottotoiminta. Toimimme työterveyshuollon erikoislääkäreiden koulutusyksikkönä.

Työterveyslääkäri pystyy keskittymään alan ydintehtäviin kannustavassa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Kouluttautumiseen ja uuden oppimiseen työssä sekä työpaikan ulkopuolisissa koulutuksissa on panostettu erilaisin etuuksin ja perehdytyksestä on huolehdittu kattavasti. Toimitilamme sijaitsevat kaupungin keskustassa ja työtilat ovat viihtyisät.

Palkkauksessa ja työehdoissa noudatetaan omaa kilpailukykyistä paikallista työehtosopimusta ja vakituisissa työtehtävissä noudatetaan 6kk:n koeaikaa. Työntekijämme ovat arvioineet oman työpaikkansa joustavaksi, perheystävälliseksi ja avoimen keskustelukulttuurin omaavaksi työyhteisöksi.

Lisätietoja antaa johtava ylilääkäri Tarja Välimäki, p. 044 4255 356, tarja.valimaki@seinajoki.fi

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteeseen: tarja.valimaki@seinajoki.fi  3.4.2020 klo 16 mennessä.

www.seinajoentyoterveys.fi

 

Hae töihin Seinäjoen Työterveyteen

Nimi:

Sähköposti

Valitse tehtävä

Liitä CV (max. 3 Mb)