Ajanvaraus | Kirkonkranni p. 06 2410 2310 | Isokyrö p. 06 425 5740 | Lapua p. 06 2410 2310 tyoterveys@seinajoki.fi

Meille töihin

Kiinnostunut työterveyslääkärin tehtävästä?

Seinäjoen Työterveyden palveluksessa työskentelee useita työterveyslääkäreitä, joilla on alan vankka osaaminen. Meillä on tarvetta myös uusille lääkäreille, joko kokeneille tai työterveyslääkärin tehtävistä kiinnostuneille.

Jätä tietosi alla olevan lomakkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä.

Seinäjoen Työterveys toimii Tampereen yliopiston ohjauksessa erikoislääkäreiden koulutusyksikkönä. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia työterveyshuollon erikoislääkäriksi kouluttautumiseen yhdessä kokeneiden ammattilaistemme kanssa.

Seinäjoen Työterveys Oy hakee

TERVEYDENHOITAJAA  
3.2.2020 – 31.8.2020 väliselle ajalle.

Tehtäviin kuuluu hoidontarpeen arviointia, hoitajan sairausvastaanottoa, asiakaspalvelua, toimenpiteissä avustamista ja muita erikseen sovittavia tehtäviä. Työskentely tapahtuu tiiviisti työryhmässä muun vastaanoton henkilöstön kanssa. Työaika sijoittuu klo 7.00 – 16.00 välille ja ensisijainen työskentelypiste on Kirkonkrannin toimipiste Seinäjoen keskustassa.  

Arvostamme aktiivista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Edellytämme terveydenhoitajan tutkintoa ja voimassa olevaa lääkehoidon lupaa sekä tartuntatautilain 48 § mukaista todistusta. Työterveyshuollon koulutus ja työkokemus sekä akuuttivastaanoton työkokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen työmahdollisuuden työikäisen väestön parissa. Meillä työskentelet kannustavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Palkkaus on AVAINTES:n mukainen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi osoitteeseen: anna-maija.naukkarinen@seinajoki.fi 19.1.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Anna-Maija Naukkarinen, vastaava työterveyshoitaja, sähköpostilla tai puhelimitse 06 – 425 5466.

Hae töihin Seinäjoen Työterveyteen

Nimi:

Sähköposti

Valitse tehtävä

Liitä CV (max. 3 Mb)