Ajanvaraus | Kirkonkranni p. 06 2410 2310 | Isokyrö p. 06 425 5740 | Lapua p. 06 2410 2310 tyoterveys@seinajoki.fi

Meille töihin

Kiinnostunut työterveyslääkärin tehtävästä?

Seinäjoen Työterveyden palveluksessa työskentelee useita työterveyslääkäreitä, joilla on alan vankka osaaminen. Meillä on tarvetta myös uusille lääkäreille, joko kokeneille tai työterveyslääkärin tehtävistä kiinnostuneille.

Jätä tietosi alla olevan lomakkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä.

Seinäjoen Työterveys toimii Tampereen yliopiston ohjauksessa erikoislääkäreiden koulutusyksikkönä. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia työterveyshuollon erikoislääkäriksi kouluttautumiseen yhdessä kokeneiden ammattilaistemme kanssa.

Seinäjoen Työterveys Oy hakee

TYÖTERVEYSHOITAJAA 2.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan vakituiseen työsuhteeseen, alkusijoituspaikkana Lapuan työterveysyksikkö.

Edellytämme terveydenhoitajan koulutusta, työterveyshuollon pätevöitymiskoulutus ja työkokemus työterveyshuollosta katsotaan eduksi. Työtehtävä edellyttää voimassa olevaa lääkehoidon lupaa. Arvostamme aktiivista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Meillä työskentelet kannustavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Palkkaus on AVAINTES:n mukainen. Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava työterveyshoitaja Johanna Vantaa. Soittopyynnöt ja lisätiedot sähköpostitse johanna.vantaa@seinajoki.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV osoitteeseen johanna.vantaa@seinajoki.fi  6.11.2019 mennessä.

Hae töihin Seinäjoen Työterveyteen

Nimi:

Sähköposti

Valitse tehtävä

Liitä CV (max. 3 Mb)