Meille töihin

Seinäjoen Työterveys Oy

on Seinäjoen kaupungin, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen ja muiden vakaiden kuntaorganisaatioiden voittoa tavoittelematon yhtiö, jonka keskeisin tehtävä on tuottaa omistajilleen laadukkaita työterveyspalveluita. Henkilövahvuuteen kuuluu työterveyslääkäreitä, työterveyshoitajia, työfysioterapeutteja, työterveyspsykologeja, konsultoiva psykiatri, palvelupäällikkö ja kaksi palvelukoordinaattoria. Työterveyshoitajat ovat kouluttautuneet työkykykoordinaattoreiksi ja työfysioterapeuttien työhön kuuluu suoravastaanottotoiminta. Toimimme työterveyshuollon erikoislääkäreiden koulutusyksikkönä. Toimitilamme sijaitsevat Seinäjoen ja Lapuan kaupungin keskustoissa sekä Isonkyrön terveysaseman yhteydessä ja työtilamme ovat viihtyisät.

Tervetuloa työskentelemään kanssamme!

Tällä hetkellä haemme ammattitaitoiseen osaajien joukkoomme:

Etäpalveluiden laajentuessa haemme vastaanoton tiimiimme: TERVEYDENHOITAJIA (2) vakituiseen sekä määräaikaiseen työsuhteeseen 31.1.2025 saakka

Kiinnostaisiko sinua työskennellä työikäisen väestön parissa osana vastaanoton tiimiä?

Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm. hoidontarpeen arviointia, hoitajan sairausvastaanottoa, asiakaspalvelua, toimenpiteissä avustamista ja muita erikseen sovittavia tehtäviä. Työssä korostuu ennaltaehkäisevän työterveyden toiminta. Työskentely tapahtuu tiiviisti yhteistyössä muun vastaanoton henkilöstön kanssa. Työaika sijoittuu klo 7.15 – 16.00 välille ja ensisijainen työskentelypiste on Kirkonkrannin toimipiste Seinäjoen keskustassa. Arvostamme aktiivista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Edellytämme terveydenhoitajan tutkintoa ja voimassa olevaa lääkehoidon lupaa sekä tartuntatautilain 48 § mukaista todistusta. Eduksi katsotaan työterveyshuollon koulutus sekä kokemus työterveyshuollossa työskentelystä. Työkokemus akuuttivastaanotosta katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme sinulle mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen, hyvän perehdytyksen, monipuolisia työtehtäviä työikäisen väestön parissa sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Työpaikkaetuina tarjoamme mm. Smartum-hyvinvointiedun, kuntosalin käytön sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Palkkaus on AVAINTES:n mukainen. Käytössämme on Dynamic Health-potilastietojärjestelmä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi osoitteeseen:

tyoterveys@seinajoki.fi su 18.2.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anna-Maija Naukkarinen sähköpostitse: anna-maija.naukkarinen@seinajoki.fi tai puhelimitse pe 9.2 klo 12-14 puh. 050 – 3790 6019

Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ / YLEISLÄÄKÄRIÄ tai työterveyshuollon erikoistumisesta kiinnostunutta laillistettua lääkäriä, vakituiseen tai määräaikaiseen (koko- tai osa-aikaiseen) työsuhteeseen.

Meillä on tilaa myös määräaikaiseen työsuhteeseen tulevalle, sairaanhoitotyötä tekevälle aloittelevalle tai kokeneemmalle yleislääkärille. Aloitus on joustavasti sovittavissa tilanteesi ja toiveidesi mukaan!

Työterveyslääkärinä pystyt keskittymään alan ydintehtäviin kannustavassa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Tuemme ammatillista kehitystä tarjoamalla mm. hyvät koulutusmahdollisuudet ja huolehdimme kattavasti perehdytyksestä. Tarjoamme sinulle kannustavan ja moniammatillisen työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi. Työilmapiirimme on ystävällinen ja autamme toinen toisiamme. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Seinäjoen keskustassa.

Palkkauksessa ja työehdoissa noudatetaan omaa kilpailukykyistä paikallista työehtosopimusta ja vakituisissa työtehtävissä noudatetaan 6kk:n koeaikaa. Työntekijämme ovat arvioineet oman työpaikkansa joustavaksi, perheystävälliseksi ja avoimen keskustelukulttuurin omaavaksi työyhteisöksi.

Tervetuloa työskentelemään kanssamme!

Lisätietoja antaa johtava ylilääkäri Tarja Välimäki: tarja.valimaki@seinajoki.fi, tai puh. 044 4255 356

 

TYÖTERVEYSPSYKOLOGIA
vakituiseen työsuhteeseen, aloitus sopimuksen mukaan

Olet oikea henkilö tiimiimme, mikäli olet aktiivinen ja omaat aikaansaavan työotteen, sinulla on laillistetun psykologin pätevyys, hyvät vuorovaikutustaidot sekä työskentelet mielelläsi niin yksilöiden kuin työyhteisöjen kanssa. Katsomme eduksi työterveyshuoltoon pätevöittävän koulutuksen ja työkokemuksen työterveyshuollosta. Mahdollistamme tarvittaessa pätevöitymiskoulutuksen suorittamisen. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan sekä asianmukaisen perehdytyksen. Meillä työskentelet kannustavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä.

Käytössäsi on asianmukaiset työvälineet (mukaan lukien tutkimusvälineistö) sekä viihtyisä työhuone. Tuemme myös ammatillista kehitystäsi tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia.
Halutessasi voit työskennellä osa-aikaisesti oman elämäntilanteesi mukaan. Saat käyttöösi sairauskuluvakuutuksen 6kk:n koeajan jälkeen sekä Smartum-henkilöstöedun.

Palkkaus on AVAINTES:n mukainen.
Käytössämme on Dynamic Health-potilastietojärjestelmä.

Lisätiedot ensisijaisesti sähköpostitse:

Johtava ylilääkäri Tarja Välimäki
tarja.valimaki@seinajoki.fi  

p. 044 4255 356

Hae töihin Seinäjoen Työterveyteen

  Nimi:

  Sähköposti

  Valitse tehtävä

  Liitä CV (max. 3 Mb)

  Vastaanottoaikojen peruminen ja siirtäminen

  Otathan yhteyttä ajanvaraukseemme p.06-2410 2310