Meille töihin

Seinäjoen Työterveys Oy

on Seinäjoen kaupungin, Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ja muiden vakaiden kuntaorganisaatioiden voittoa tavoittelematon yhtiö, jonka keskeisin tehtävä on tuottaa omistajilleen laadukkaita työterveyspalveluita. Asiakkaanamme on 15 800 työntekijää. Henkilövahvuuteen kuuluu 11 työterveyslääkäriä (joista 8 työterveyshuollon erikoislääkäriä), työterveyshoitajia, työfysioterapeutteja, työpsykologeja sekä konsultoiva psykiatri. Työterveyshoitajat ovat kouluttautuneet työkykykoordinaattoreiksi ja työfysioterapeuttien työhön kuuluu suoravastaanottotoiminta. Toimimme työterveyshuollon erikoislääkäreiden koulutusyksikkönä.Toimitilamme sijaitsevat Seinäjoen ja Lapuan kaupungin keskustoissa sekä Isonkyrön terveysaseman yhteydessä ja työtilamme ovat viihtyisät.

Tervetuloa työskentelemään kanssamme!

Tällä hetkellä haemme ammattitaitoiseen osaajien joukkoomme: 

TYÖTERVEYSHOITAJIA (2) vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoen toimipisteeseen.  Työ alkaa sopimuksen mukaan

Etsimme joukkoomme aktiivista ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa terveydenhuollon ammattilaista. Sinulla tulee olla terveydenhoitajan koulutus. Työterveyshuollon pätevöitymiskoulutus ja työkokemus työterveyshuollosta katsotaan eduksi. Työtehtävä edellyttää lisäksi voimassa olevaa lääkehoidon lupaa sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työtehtäviin kuuluu asiakkaidemme työ- ja toimintakyvyn edistäminen yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Vastaat Hyvinvointialueen tai vaihtoehtoisesti kaupungin työntekijöiden työhyvinvoinnista.

Lisäksi työtehtäviin kuuluu rokotustoimintaa ja mahdollisesti muita erikseen sovittavia tehtäviä. Työssä korostuu ennaltaehkäisevän työterveyden toiminta.

Tarjoamme monipuolisen työskentelymahdollisuuden työikäisen väestön parissa. Meillä työskentelet kannustavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Palkkaus on AVAINTES:n mukainen.

Työaika sijoittuu arkisin klo 7.30 – 16.00 välille. Käytössämme on Dynamic Health-potilastietojärjestelmä.

Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Palvelupäällikkö Anna-Maija Naukkarinen sähköpostitse anna-maija.naukkarinen@seinajoki.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi osoitteeseen tyoterveys@seinajoki.fi 01.10.2023 mennessä.

Tervetuloa osaksi mukavaa työyhteisöämme!

 

TYÖTERVEYSPSYKOLOGIA
vakituiseen työsuhteeseen, aloitus sopimuksen mukaan

Olet oikea henkilö tiimiimme, mikäli olet aktiivinen ja omaat aikaansaavan työotteen, sinulla on laillistetun psykologin pätevyys, hyvät vuorovaikutustaidot sekä työskentelet mielelläsi niin yksilöiden kuin työyhteisöjen kanssa. Katsomme eduksi työterveyshuoltoon pätevöittävän koulutuksen ja työkokemuksen työterveyshuollosta. Mahdollistamme tarvittaessa pätevöitymiskoulutuksen suorittamisen. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan sekä asianmukaisen perehdytyksen. Meillä työskentelet kannustavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä.

Käytössäsi on asianmukaiset työvälineet (mukaan lukien tutkimusvälineistö) sekä viihtyisä työhuone. Tuemme myös ammatillista kehitystäsi tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia.
Halutessasi voit työskennellä osa-aikaisesti oman elämäntilanteesi mukaan. Saat käyttöösi sairauskuluvakuutuksen 6kk:n koeajan jälkeen sekä Smartum-henkilöstöedun.

Palkkaus on AVAINTES:n mukainen.
Käytössämme on Dynamic Health-potilastietojärjestelmä. Työpaikkamme on savuton.

Lähetä hakemuksesi viimeistään  01.10.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: tyoterveys@seinajoki.fi

Lisätiedot ensisijaisesti sähköpostitse:

Johtava ylilääkäri Tarja Välimäki
tarja.valimaki@seinajoki.fi

044 4255 356

Lisäksi haemme:

 • Työterveyslääkäreitä tai työterveyshuollon erikoistumisesta kiinnostunutta laillistettua lääkäriä, vakituiseen tai määräaikaiseen (koko-tai osa-aikaiseen) työsuhteeseen Hakuilmoitus
 • Yleislääkäreitä sairausvastaanottoon sekä Seinäjoelle että Lapualle (Huom! meillä on mahdollista myös lyhyet, muutama tunti/kk, työsuhteet) Hakuilmoitus

Aloitukset sopimuksen mukaan!

Hae töihin Seinäjoen Työterveyteen

  Nimi:

  Sähköposti

  Valitse tehtävä

  Liitä CV (max. 3 Mb)

  Vastaanottoaikojen peruminen ja siirtäminen

  Otathan yhteyttä ajanvaraukseemme p.06-2410 2310